Använd gasol för cafe och restaurang!

Main

Gasol är oslagbart i köket. Proffskockar föredrar att använda gasspis, eftersom de tycker att det är mer praktiskt och att stekytan på kött och grönsaker blir bättre. Värmen kommer snabbt och därför blir energiförbrukningen otroligt mycket billigare jämfört med en vanlig elspis som drar mycket ström.

Till cafe och restaurang får du en pålitlig och mångsidig energikälla med gasol. Med världens största tillverkare av gasol, primagaz, får du skräddarsydda lösningar som passar just ditt kök.

Vad kan du använda gasol till? 

Det är inte bara i köket man kan ha glädje av gasol. Med terrassvärmare, gasolspisar och gasolbrännare kan man förlänga utomhussäsongen och skapa trivsel för kunderna. Om er anläggning ligger utanför naturgasområdet är uppvärmning med gasol både en grön och ekonomiskt fördelaktig lösning.

Mångsidigt och effektivt

Gasol är en mångsidig energikälla som har många användningsområden inom hotell- och restaurangbranschen. Med gasol får du en hållbar och flexibel lösning som är lätt att hantera. Många restauranger och storkök använder redan gasolgrill och spis. Du kan även välja ugnar och diskmaskiner som drivs med gasol. 

Enkel installation

Om du beställer gasol via Primagaz får du hjälp hela vägen från beställning till installation. Du kan enkelt fylla på gasol och få hjälp med byte av gasflaskor vid behov.

Vilka är fördelarna med gasol?

Bättre stekresultat

Det finns ett flertal fördelar med att välja gasol när det kommer till att få uppleva den där magiska stunden vid matlagningen. Visste du att en gashäll ger ett bättre stekresultat? Det är därför som alla proffskockar använder gas.

När du steker kött till exempel, är det lättare att finjustera temperaturen så att stekpannan blir precis så varm som du vill ha den. Proffskockar föredrar gas eftersom de får ett bättre resultat när de steker kött.

Driftsäkerhet 

En stor fördel är förstås att gasspisen är driftsäker, eftersom den också fungerar vid strömavbrott. 

Lägre elräkning

Det är ingen större skillnad på en gasspis och en vanlig spis, förutom att det är gas och inte el som genererar värmen. Gaslågan värmer upp kastrullen eller stekpannan snabbare än en glaskeramikhäll, och ungefär lika snabbt som en induktionshäll. 

Gasspisar ger inte bara ett bättre stekresultat, de förbrukar dessutom mindre energi än en elspis. Elspisen är nämligen den apparat i bostaden som drar mest ström. En vanlig elektrisk kokplatta förbrukar över 7 000 watt, vilket är mer än de flesta andra elektriska vitvaror och apparater. 

Vad gäller ugnsfunktionen är det däremot ingen större skillnad i energiförbrukning mellan en elspis och en gasspis. En ugn är dock inte en lika stor energitjuv som kokplattorna. En ugn förbrukar inte tillnärmelsevis lika mycket energi som en kokhäll.

Gasol är enkelt att installera och använda

Kundtjänsten hos Primagaz hjälper dig hela vägen – från inhämtning av tillstånd till att lösningen är installerad och redo att användas.

Leveranssäkerhet

Du får en egen påfyllningsstation och ett nätverk med gasdepåer. Det internationella nätverket säkerställer att du alltid får levererat den gas du behöver.